The Sister, noua creație a realizatorului Luther

The Sister este un nou thriller foarte interesant si foarte captivant de la cel care a creat si serialul Luther.

Este un serial care se articuleaza in jurul personajului Nathan, un barbat care pare foarte normal in aparenta. Acesta are o relatie de iubire pefecta cu Holly, dar ascunde un secret care ar putea distruge intr-o secunda tot ce acesta a construit. Se pare ca Nathan a jucat un rol destul de important in disparitia unei femei, Elise. Si se pare ca lucrurile incep sa se agraveze, deoarece este vorba despre nimeni alta, decat sora lui Holly. Lucrurile se pare ca degenereaza atunci cand Bob, singurul care este la curent cu acest secret ascuns foarte bine intra din nou in viata lui Nathan pentru a- aduce niste vesti infricosatoare.

Trebuie sa recunoastem ca intriga din The Sister este foarte captivanta. Si aceasta poveste complexa i-o datoram romancierului britanic Neil Cross. Autorul – scenarist este cunoscut si pentru Luther, un program aclamat si unde Idris Elba a reusit sa se remarce. Aici se urmaresc anchetele unui detectiv fara pereche.

In The Sister, Neil Cross adapteaza una din operele sale, numita Barbatul care visa sa isi ingroape trecutul.

Actorul principal va este cu siguranta cunoscut, chiar daca la prima vedere, numele sau poate ca nu va spune nimic. Este vorba despre Russell Tovey, un talentat comedian britanic care a putut sa fie vazut si in Quantico, Flash, Years and Years sau DC’s Legends of Tomorrow.

Bertie Carvel are rolul misteriosului Bob. Holly este interpretata de catre Amrita Acharia, care a avut rolul lui Irri in primele doua sezoane din Game of Thrones. Sora sa disparuta este interpretata de catre Simone Ashleydin Sex Education. Si cea care va avea in curand rolul principal din sezonul 2 al serialului Bridgerton.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?