Station 19 sezonul 3: o dezvăluire importantă despre Andy în final

In timp ce sezonul 16 al serialului Anatomia lui Grey s-a incheiat pe data de 18 noiembrie, saptamana viitoare, sezonul 3 al spin-off-ului Station 19 se va incheia. Si speram ca sunteti pregatiti deoarece ultimul episod ne rezerva o surpriza enorma in ceea ce o priveste pe Andy. Atentie, acest articol contine spoilere.

Sezonul 3 al serialului a fost unul destul de violent pentru Andy. A inceput inca de la episodul 3, odata cu moartea lui Ryan, decedat sub ochii ei dupa ce a fost impuscat din greseala. In episodul 12, Pruitt, tatal sau, moare ca un erou salvand membrii echipei Station 19, prinsi in capcana in urma unui incendiu teribil. Ai impresia ca tragediile s-au incheiat pentru Andy? Din pacate raspunsul la aceasta intrebare este Nu.

O reintoarecere soc pentru Andy in final
Saptamana viitoare urmeaza sa fie difuzate ultimele episoade ale serialului Station 19 si se anunta a fi nebune, nebune. La finalul ultimului episod, Andy va descoperi…ca mama sa este vie. Da, chiar se va intalni fata in fata cu ea…va amintim ca Andy era convinsa de faptul ca mama sa a fost rapusa de o maladie grava cand ea era doar un copil. O descoperire socanta care o va da peste cap pe Andy si o va face sa puna totul la indoiala, toata viata sa de pana acum.

In sezonul 4 care a inceput sa fie difuzat deja in Statele Unite ale Americii, Andy va descoperi in detaliu motivele care au determinat-o pe mama sa sa o abandoneze la o varsta atat de frageda. Debutul sezonului 4 nu se anunta a fi unul facil pentru ea deoarece, pe langa relatia cu mama sa, va fi nevoita sa faca fata unor probleme de cuplu, relatia cu Sullivan nu mai merge asa cum trebuie. Dar, pentru asta, va trebui sa mai ai putina rabdare deoarece Station 19 este difuzat momentan doar pe TF1…

Lasă un răspuns