Star Trek Discovery – de ce să te uiți la serialul Netflix?

Esti in cautarea unui nou serial la care sa te uiti pe Netflix? Iata cateva motive care te vor convinge sa te uiti la noul serial SF Star Trek de pe Netflix.

Un lucru e sigur, catalogul Netflix este din ce in ce mia bogat cu seriale de succes, precum The Crown sau The Quenn’ s Gambit. Si uneori este destul de greu sa gasesti ceea ce iti place. Dar daca iti doresti sa privesti un nou serial, avem o excelenta sugestie pentru tine. Este vorba despre serialul Star Trek Discovery, care apare in fiecare zi de vineri pe Netflix.

Un univers palpitant si modern. Star Trek te poate infricosa putin. Dar, daca esti familiar cu universul lansat de celebrul serial din 1970, nu ai de ce sa iti fie frica. Nu trebuie sa il stii pe tot pentru a intelege.

Trebuie deci sa iei serialul exact asa cum este. Ca si o epopee spatiala epica si extrem de palpitanta la care va fi greu sa renunti, pana la urma.

Episod dupa episod, te vei atasa si tu de personajele foarte colorate, dar si de acest univers unic si el. Vei gasi chiar si unele personaje emblematice precum capitanul Pike sau Spock.

Actiune cat vezi cu ochii. Efectele speciale sunt de cea mai inalta calitate, machiajul este perfect, la fel ca si eforturile producatorilor care ne dau un serial foarte realist, cu foarte multa actiune.

Un casting fara pereche. Scenariul interesant, personajele bine scrise si decorurile bine realizate, nu fac nimic fara un casting bine ales. Iar serialul are un casting excelent- Sonequa Martin-Green (Once Upon A Time), Jason Isaacs (Harry Potter), Michelle Yeoh (Crazy Rich Asians) sau Anson Mount (Inhumans). Iar diversitatea este si ea prezenta, un lucru foarte bun pentru epoca in care traim.

Un comentariu la „Star Trek Discovery – de ce să te uiți la serialul Netflix?

Lasă un răspuns