Filmele motivaționale

Cine se mai uită la acele filme motivaționale, în care aratp o poveste, cum o persoană tristă își găsește fericirea, sau pur și simplu ne spun, ne conving de ce merită să ne străduim în continuare, de ce are viața sens. Cred că majoritatea sunt pentru adolescenții cu probleme, nu știu cât îi ajută pe ei, dar pe mine mă influențează destul de puternic, cele bune, desigur.

De fiecare dată când sunt trist mă uit la câteva, chiar dacă le-am mai văzut, îmi oferă încrederea și curajul să fac o schimbare, dacă ceva merge rău, trebuie schimbat, nu? Există o gamă largă de clipuri și filme, pentru orice problemă, pentru depresie, dependețe, droguri, chiar și dragoste.

Urmăresc un canal pe youtube de ceva vreme, despre un tip care face diverse provocări, își depășește limitele și unele recorduri, prin modul său de a mânca. Acesta mănâncă orice, de la cele mai nesănătoase sandwich-uri, la ierburi, pardon, legume. Într-o zi a făcut un clip în care își povestea viața.

Cum în urmă cu trei sau patru ani, era subnutrit, cu probleme și boli, tot prin spitale, până într-o zi când s-a decis să facă o schimbare. Să mănânce, să meargă la sală, acum arătând chiar foarte bine. Nici nu se poAte compara cu ce a fost, piele și os, iar acum doar mușchi. Eu îl cred că spune adevărul, a pus și poze, a explicat totul detaliat, mai puțin modul în care a reușit toate acestea, ce a fost motivarea lui, asat fiind un lucru foarte important, ce-l căutăm cu toții.

Viața noastră e în mâinile noastre. Avem totul la dispoziție pentru a începe, pentru a ne motiva, aceste filme având un impact emoțional foarte mare. Le urmăresc cu plăcere, îmi dau lacrimile și spun de fiecare dată, „Gata, de mâine încep”. Dar îmi pierd motivația destul de ușor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?