Cele mai bune filme cu Leonardo di Caprio disponibile pe Netflix

Shutter Island, The Revenant, Django Unchained…am selectat pentru voi cele mai bune filme cu Leonardo di Caprio disponibile pe Netflix.

Shutter Island
Cine nu a vizionat Shutter Island de minim doua-trei ori, lasandu-se de fiecare data suprins de deznodamantul filmului? Realizat de Martin Scorsese, acest lung-metraj ne transporta in anul 1954 unde Leonardo di Caprio este Teddy Daniels, un agent de politie din cadrul US Marshals, trimis intr-un spital de psihiatrie in care sunt internati cei mai periculosi criminali. Alaturi de coechipierul sau, Chuck Aule, Teddy va ancheta disparitia misterioasa a unei paciente care a lasat in urma doar o foaie pe care sunt insirate cifre si litere….

The Revenant

Ne amintim cu totii de faimosul moment al lui Leonardo DiCaprio, moment in care actorul a avut dreptul la premiul Oscar. Ei da, dupa 26 de ani de actorie, The Revenant i-a permis acest lucru, in 2016, statueta atat de dorita de toti de la Hollywood. Realizat de Alejandro Gonzalez Inarritu, The Revenand ne scufunda intr-o America salbatica in care Hugh Glass este lasat mai mult mort decat viu dupa ce a fost atacat de un urs. Purtat de iubirea pentru sotia si fiul sau, va face o calatorie spectaculoasa de peste 300 de kilometric pe posta barbatului care l-a tradat. Un Oscar binemeritat pentru DiCaprio.

Django Unchained
Atunci cand Quentin Tarantino si Leonardo di Caprio se intalnesc, ies scantei. In sudul Statelor Unite ale Americii, la doi ani de la Razboiul de Secesiune, Django Unchained ne spune povestea unui ucigas platit german, Dr.King Schultz care il achizitioneaza pe Django, un sclav care il poate ajuta sa dea de urma fratilor ucigasi Brittle. In timp ce Schultz ii promite lui Django ca ii va reda libertatea daca misiunea se va bucura de succes. Leonardo DiCaprio interpreteaza rolul crudului Calvin Candie, proprietarul unei imense plantatii din Mississippi. Un rol in care actorul ne ofera o interpretare tulburatoare.

Lasă un răspuns