Cele mai bune destinații din Europa pentru un roadtrip cu mașina

Ai in plan sa te bucuri de un roadtrip in Europa? Vechiul continent are o multime de rute unice si foarte atragatoare. Unele mai surprinzatoare ca celelalte. Iata deci o selectie de road-tripuri care iti vor lasa amintiri de neuitat.

Coasta Cantabrique, Spania. Traverseaza coawta de nord si ia-o pe urmele pelerinajului lui Sfantului Jacques de Compostella. Vei trece prin patru regiuni unice, foarte diferite fata de imaginea pe care poti sa o ai cu privire la Spania- Tara Bascilor, Cantanbrie, Asturies si Galitia.

Ruta Trolilor, Norvegia. Miticul drum al Trolilor, Trollsstigen, este unul din cele mai spectaculoase drumuri si road trip pe care il poti face in Europa. Peisajele pe care le traverseaza, sunt cu adevarat maiestuoase- campii verzi, munti abrupti, cascade cristaline si fiorduri profunde.

Marea Ruta a Dolomitilor, Italia. Este o destinatie minunata care traverseaza peste 100 de km de peisaje grandioase in partea de nord a Italiei. Vei putea admira cei mai frumosi munti italieni- Dolomitii.

Insula Skye, Scotia. Ambianta mistica a pamanturilor scotiene este cu siguranta la apogeu pe aceasta insula. Este a doua insula ca marime din Scotia. Este o experienta exceptionala unde se imbina verdele cu nuantele de gri pentru cel mai frumos contrast.

Peloponezia, Grecia. Este o insula greceasca unde s-au succedat numeroase civilizatii. Pe langa istoria sa foarte bogata, peninsula mai ofera vizitatorilor sai cele mai autentice peisaje- campii cu maslini, plaje paradisiace si locuri extrem de pitoresti.

Drumul romantic, Germania. Acest drum parcurge in jur de 350 de km, de la Wurtzbourg, pana la Fussen. Peisajele de aici sunt de o mare frumusete si castelele par iesite direct dintr-un basm. Poti traversa Bavaria si sa vizitezi numeroase satucuri medievale care merg de-a lungul drumului romantic. Cei care sunt pasionati de istorie vor gasi aici o multime de activitati. Dar este si o destinatie ideala pentru indragostiti.

Lasă un răspuns